čtvrtek 13. ledna 2011

Moje láska č.6-Historický článek pro firmu dvě+dvě



Letos v červenci se nám narodil chlapeček-Vítek. Protože maminka není příliš na dary typu zlato, stříbro a drahé kovy, pořídili jsme si za odměnu hled po šestinedělí Chatriot CTS Cougar .
Po dlouhých debatách jsme zakoupili cylklistický, joggingový a kočárkový set. Nejprve jsme tedy ještě uvažovali o novorozenecké vložce, ale potom jsme zjistili, že úplně stejnou, ne-li lepší službu udělá dobře vpasovaná a zaklíněná autosedačka (vajíčko) a navíc se při troše šikovnosti nechá do „Chariotka“ přemístit spící dítě bez probuzení. Ze začátku jsme vyráželi pouze na kratší vzdálenosti, přeci jen jsou nám správně se vyvíjející záda našeho cvrčka přednější.
Žijeme v Českých Budějovicích, kde je naprosto úžasná cyklostezka s vynikajícím povrchem pro in-line brusle a navíc bydlíme hned blízko ní, takže pro začátek úplně ideální prostředí.
Protože loni bylo babí léto opravdu krásné, jednou, nebo dvakrát jsme vyrazili s prckem na odpolední vyjížďku na kolech. Už se nemůžeme dočkat, až letos prvně vyrazíme na delší výlet.
Původně jsme si mysleli, že kočárkový set nebudeme téměř potřebvat, ale praxe ukázala, že pro nakupování je „Chariotek“ úplně ideální. Do zavazadlového prostoru se vejdou i dvě velká balení plen. Navíc když Vítek nedávno zjistil, jaký je z „Chariotka“ úžasný výhled do světa a prvně sám sednul, odvezli jsme klasický kočárek k babičce . „Chariotka“ jsme vystlali dekami, Vítka ukotvili doprostřed a můžeme vyrážet i na delší dobu do města a nemusíme se obávat řevu z nudy.
Joggingový set využíváme hlavně při venčení našeho pejska. „Chariotek“ v této nverzi překoná i ty největší výmoly v lese.  Letos v únoru jsme takto brouzdali různými kouty Šumavy, kde jsme byli na dovolené. Tlačit kočár ve sněhu do kopce byla sice makačka, ale jelikož maminka není žádný „salát“, zvládla na jedničku i to.

Žádné komentáře:

Okomentovat