Takže, nechám povolit máslo. Uvařím puding-úplně normálně, ale těsně před tím, než vliju rozkvedlaný do vařícího mléka do té záklehtky přidám 3 lžíce hrubé mouky. Nechám vychladnout, ale zase né moc-přes noc na kuchyňské lince(tam co měkne máslo. Pak máslo vyšlehám s cukrem a přidávám po lžících puding. Fígl je podle mne ve stejné teplotě másla i pudigu-jinak to zhrudkovatí
Takhle má vypadá vyšlehané máslo tak s 10dkg moučkového cukru
Takhle vypadá uvařená pudingová směs ještě se škraloupem
Musí se sundat a vyhodit, jinak to taky zhrudkovatí
Tady už je bez škraloupu
Jak házím lžíci pudingu do másla...
Takhle to má vypadat
Takovou konzistenci má-bohužel nemám lepší foťák
Žádné komentáře:
Okomentovat