čtvrtek 20. ledna 2011

Máslovopudingový krém-fotopostup

Takže, nechám povolit máslo. Uvařím puding-úplně normálně, ale těsně před tím, než vliju rozkvedlaný do vařícího mléka do té záklehtky přidám 3 lžíce hrubé mouky. Nechám vychladnout, ale zase né moc-přes noc na kuchyňské lince(tam co měkne máslo. Pak máslo vyšlehám s cukrem a přidávám po lžících puding. Fígl je podle mne ve stejné teplotě másla i pudigu-jinak to zhrudkovatí 
Takhle má vypadá vyšlehané máslo tak s 10dkg moučkového cukru
Takhle vypadá uvařená pudingová směs ještě se škraloupem
Musí se sundat a vyhodit, jinak to taky zhrudkovatí


Tady už je bez škraloupu

Jak házím lžíci pudingu do másla...
 Takhle to má vypadat
Takovou konzistenci má-bohužel nemám lepší foťák

Žádné komentáře:

Okomentovat