Zakysánka asi všichni znáte. Osladíte kysanou smetanu, příslušnou nádobu vyložíte fólii a na dno vyskládáte piškoty. Dáte vrstvu smetany,na ní rozprostřete ovoce, na něj zase piškoty a poslední vrstvu uděláte znovu ze smetany. Je to rychlé, jednoduché a moji chlapi se po něm mohou utlouct.
Recept jsme vylepšila jen zdobením-jahody ponorným mixérem rozdrcené s piškoty do konzistence tak akorát do pytlíku na zdobení...
Kromě toho že je opravdu dobrý, má navíc tu výhodu, že ho můžou i mrňouskové, co ještě nemůžou všechno. U nás to je již podruhé první dort k svátku. Zítra je totiž Marka. Už se těším na toho upatlaného živočicha, až se do něj pustí. Vítek tak žravý nebyl, trochu se bojím, aby se s námi oslavenec vůbec rozdělil...:-)
Žádné komentáře:
Okomentovat