pátek 4. února 2011

Kroužky

Na jednom velmi milém blogu psala jedna maminka o kroužcích a dětech. Vítek chodí(tedy teď nechodí) akorát na plavání. Mareček bude také od března, ale dopoledne. Víc toho mimo domov v odpoledních hodinách nestíháme. Výtvarku zatím zvládneme doma-baví nás to oba a zároveň řešíme dlouhé zimní večery. Na jaře vyběhneme ven a doma budeme trávit nezbytně nutnou dobu a skončí výtvarka. To bych mohla prohlásit za turisťák, zeměpisně-poznávací a přírodopisně-orientační a kynologický kroužek.

Společné volné chvíle věnujeme společnému vaření-viz první bábovka a pak stavíme z Lega...

Na angličtinu nechodíme programově-nemáme zvládnutou češtinu a vypadá to, že nás nemine denně domácí kroužek logopedický završený jednou měsíčně kontrolou na logopedii.

Tatínek navštěvuje pravidelně kroužek hokejový, kynologický. Nepravidelně kroužek basketový,squasový, kynologicko-cestovatelský a kosovsko-stolový.

Co ovšem jako rodina nemáme vyřešené, jsou kroužky maminky. Ta by se i obětovala a klidně by do nich chodila každý den -kondiční polaváni, body-styling, jumping, zumba, angličtina, tvůrčí psaní a ještě by konečně dostudovala tu češtinu pro střední školy, co jí tak chybí a ani by jí na ně nikdo nemusel doprovázet...

Musíme s tím jako rodina něco udělat...

Žádné komentáře:

Okomentovat