Znovu jsem zkusila výborný kubánský dort. Všímavější si jistě všimnou zásadní změny v podobě lepších fotografií....:-)))
Ale k jádru věci:
- Aby pařížská šlehačka držela na dortu, musí být vychlazena nejlépe na stejnou teplotu, jako samotný dort a použit v ní ztužovač šlehačky dle návodu.
- Polevu je nutné také chvíli nechat vychladit, na stejnou teplotu to nepůjde, ale chvíli ji dejte také do do ledničky, nebude se Vám potom propadat do šlehačky.
- Polevy si připravte opravdu hodně a "nepatlejte jí, bude vám z toho ta "pařížanka" vykukovat, nešetřete a jen mírně roztírejte, nahoře se tomu pokud to jde, co nejvíc vyhněte..., raději nechte děti slízat přebytky z kuchyňské desky, věřte, že to je ta nejlepší zábava....:-)
Žádné komentáře:
Okomentovat