neděle 24. června 2012

Kubánský dort


Znovu jsem zkusila výborný kubánský dort. Všímavější si jistě všimnou zásadní změny v podobě lepších fotografií....:-)))
Ale k jádru věci:

  1. Aby pařížská šlehačka držela na dortu, musí být vychlazena nejlépe na stejnou teplotu, jako samotný dort a použit v ní ztužovač šlehačky dle návodu.
  2. Polevu je nutné také chvíli nechat vychladit, na stejnou teplotu to nepůjde, ale chvíli ji dejte také do  do ledničky, nebude se Vám potom propadat do šlehačky.
  3. Polevy si připravte opravdu hodně a "nepatlejte jí, bude vám z toho ta "pařížanka" vykukovat, nešetřete a jen mírně roztírejte, nahoře se tomu pokud to jde, co nejvíc vyhněte..., raději nechte děti slízat přebytky z kuchyňské desky, věřte, že to je ta nejlepší zábava....:-)
Tak a teď následují konečně pěkné fotky....



Žádné komentáře:

Okomentovat